Søk
  • Jonas Kemi

Velkommen til min nettside!

Hei og velkommen til deg!

Du leser nå under min "blogg" fane, og denne skal jeg gjøre mitt beste på å holde oppdatert med YouTube videoer jeg lager, artikler jeg leser og kanskje bare tanker jeg har om visse temaer etc,


gif

Så vi får se om jeg klarer å holde dette toget i gang, jeg har virkelig lyst til å få dette til, men uten at det koster meg masse ekstra energi. Må da finne en måte å gjøre dette smart på, ikke hardt.
Og fra det skal jeg gi deg mitt beste tips når det kommer til trening og sunnere livsstil. Gjør det så ufattelig lett for deg å dra på trening og spise sunt. Det betyr mye forskjellige for hver person, men du kan starte med miljøene du er mest: hjemme og jobb. Eksempler på et enkelt treningsmiljø:

Hjemme:

- Legg treningsklær lett tilgjenglig, enten i egen bag og legg det i bilen eller rett foran ytterdøren og tren på vei hjem (her kan det være en ide å ha med noe lett å spise på)

- Trene før jobb? Legg treningsklærne over alarmen/mobilen, ha klart lett mat å spise på vei til gymmen.

- Legg bort potetgull og godteri langt inne i skap du sjeldent er i, og legg frukt og grønt ute i en skål på stuebordet/kjøkkenbenken.


Jobb:

- Ta med oppskåret frukt for å unngå bakefristelser/sjokolade i kantina.

- Dedikert plass til mobilen, unna pulten og lomma.

- Timer med nedtelling hvert 50 min for å huske å strekke seg litt, tøye litt eller gjøre noe annet å bli sittende i 7 timer uavbrutt.


Gjør det du vil, veldig enkelt å fullføre, og det du ønsker å slutte med eller trappe ned, veldig vanskelig å fullføre. Legg boken på sengeputen, ta TV-en ut av soverommet, ha mobil ladestasjon i stua og ikke på soverommet.


Vær den du vil, gjør det han/hun ville gjort og ha en god dag!

7 visninger0 kommentarer