PT i lomma

PT i lomma er et månedsabonnement på PT. Du får treningsprogram, kostholdsveiledning, og ukentlig oppfølging alt gjennom samme app.
Månedspris starter på 999,- og vil føre med rabatt ved kjøp av 3, 6 og 12 måneders binding.

PT i lomma

Dette er mitt mest populære produkt. Det er enorm verdi for hva du får i denne pakken. Det er ukentlig, nesten daglig oppfølging av dine treningsøkter samt ditt kosthold i tillegg til friheten til å velge når og hvor du trener.

Fordeler:
- Friheten til trene når og hvor du vil. Programmet du får er skreddersydd til deg og ditt mål. Det vil si trener du hjemme med lite utstyr vil øktene tilpasses det, eller om du trener på et senter med masse utstyr vil øktene tilpasses etter det.
- Etter en samtale vil du få periode-planer på 4 uker om gangen hvor du trener etter din tid. Har du tid til 3 økter i uka eller 1, så får du lagt inn program etter det.
- Jeg vil holde øye med din progresjon og sørge for at du ser forbedring uke etter uke.
- En ukentlig samtale hvor vi går over hva som funker og ikke, ved behov. Ofte i starten, mindre etterhvert.
- Tilgang til en veldig nyttig mobil-app med video-forklaring av hver øvelser, mulighet til å chatte med meg og legge ved notater ved øktene dine. Du vil også kunne ser hver økt ut de 4 ukene og legge inn egne økter og aktiviteter.

Ulemper:
- Jeg er ikke fysisk tilstedet ved treningen så jeg får ikke pushet deg under økta eller gitt korreksjon av teknikk. Men send meg en video av øvelsene og jeg gir tilbakemelding etter beste evne.
- Jeg er ikke tilgjengelig 24/7, mer 12/5 :)

Månedspris starter på 999,- og vil føre med rabatt ved kjøp av 3, 6 og 12 måneders binding.